SYGAV Car TV Tuner ATSC Digital TV Receiver Kanthi antena kanggo US CA MEX

Katrangan singkat:

ATSC tuner panrima tv digital.
Kompatibel karo ATSC MPEG2 MPEG4 AVC / H.264 sampurna.
Frekuensi panrima: VHF (177.5~227.5)MHz,UHF(474~858)MHz.
Dilengkapi chip khusus mobil kacepetan dhuwur, ndhukung nganti 250KM / H.
Output video (CVBS video komposit) lan 2 output audio (output stereo trek pindho)
Format resolusi: 480i, 480p, 576p, 720p, 720i

Rega: USD$

Detail Produk

Tag produk

Cathetan:

Bisa dikontrol liwat tutul layar unit kepala Android ing toko kita.

Tuner TV digital iki minangka plug khusus kanggo unit kepala kita. Ora ngedol dhewe.

Ora kompatibel karo head unit sing didol dening supplier liyane.

Cocog kanggo wilayah Amerika, Kanada, Meksiko.

 

Fitur produk:

ATSC tuner panrima tv digital

Kompatibel karo ATSC MPEG2 MPEG4 AVC / H.264 sampurna 

Frekuensi panrima: VHF (177.5~227.5)MHz,UHF(474~858)MHz

Dilengkapi chip khusus mobil kacepetan dhuwur, ndhukung nganti 250KM / H

Output video (CVBS video komposit) lan 2 output audio (output stereo trek pindho)

Format resolusi: 480i, 480p, 576p, 720p, 720i

Jembar pita frekuensi: 6, 7, 8MHz

Ndhukung telusuran otomatis, telusuran manual, fungsi telusuran cepet

Mendukung fungsi tampilan grafis (TELETEXT), fungsi navigasi program elektronik (EPG).

Sensitivitas panrima:-78dBm -20dBmV

Impedansi input: 75 Omega

Daya: DC 12V-1A

kanthi antena terpadu aktif lan antena pasif (opsional)

Fungsi manajemen program sing kuat: Bisa mbusak program sing ana saiki liwat menu manajemen program.

Setelan kaya program, Ngunci program, Urut klasifikasi program.

MENU OSD: ndhukung Cina, Inggris, Prancis, Jerman, Italia, Spanyol, Turki, Ceko, Yunani, Rusia, Slovak, Polandia, Vietnam.

 

Paket kalebu:

1 x ATSC unit utama

1 x antena panrima TV Digital

1 x Kabel Daya


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk