SYGAV 9″ radio stereo mobil Android kanggo 2016-2018 Honda Civic GPS navigasi CarPlay Android Auto WiFi Bluetooth

Katrangan singkat:

Sistem Operasi Android Murni 10.0
- Prosesor CPU: Rockchip RK3399 PX6 Hexa-inti
   Dual Cortex-A72 @1.8GHz + Quad Cortex-A53 64-bit @1.5GHz
- RAM : SAMSUNG DDR3, 4GB 
- ROM: Memori Flash, 64GB

Rega: USD $ 578,99

Detail Produk

Tag produk

product detail img-1
product detail img-2

Apa bedane navigasi mobil sistem Android lan fungsi navigasi biasa?

Pandhu arah tradisional yaiku sistem CE, CPU relatif mundur, ora ndhukung akses Internet WIFI, lan ana sawetara aplikasi sing bisa diinstal. Sistem navigasi Android ngatasi masalah ing ndhuwur. Sistem kasebut nggunakake prosesor A8 kotak-inti kanthi frekuensi utama 1.2G. Bisa dibangun ing kertu telpon 3G, bisa éling WIFI nirkabel, mlaku cache 1G, résolusi 1024 600 bener dhuwur-definisi. Ana akeh aplikasi sing bisa diinstal, sing ngatasi watesan sistem CE sing ana. Mbukak peta pandhu arah 3D paling anyar banget Gamelan, lan karo program pandhu arah cocog, bisa éling nyata-wektu puter maneh kondisi dalan pandhu arah mobil lan fungsi liyane.

honda5248B (2)
honda5248B (3)
honda5248B (4)
honda5248B (5)
honda5248B (6)
honda5248B (7)
honda5248B (8)
honda5248B (9)
honda5248B (10)
honda5248B (11)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita