SYGAV Car TV Tuner DVB-T2 Digital TV Receiver Kanthi antena dual kanggo Eropa utawa Rusia

Katrangan singkat:

DVB-T2 tuner panrima TV digital
Kompatibel karo DVB-T2 MPEG2 MPEG4 AVC / H.264 sampurna
Frekuensi panrima: VHF (177.5~227.5)MHz,UHF(474~858)MHz
Dilengkapi chip khusus mobil kacepetan dhuwur, ndhukung nganti 250KM / H
Output video (CVBS video komposit) lan output audio 2 (output stereo trek pindho)
Format resolusi: 480i, 480p, 576p, 720p, 720i

Rega: USD$

Detail Produk

Tag produk

Cathetan:

Bisa dikontrol liwat tutul layar unit kepala Android ing toko kita.

Tuner TV digital iki minangka plug khusus kanggo unit kepala SYGAV. Ora ngedol dhewe.

Ora kompatibel karo head unit sing didol dening supplier liyane.

Iku opsional kanggo pas kanggo wilayah Eropah utawa Rusia.

 

Fitur produk:

DVB-T2 tuner panrima TV digital

Kompatibel karo DVB-T2 MPEG2 MPEG4 AVC / H.264 sampurna

Frekuensi panrima: VHF (177.5~227.5)MHz,UHF(474~858)MHz

Dilengkapi chip khusus mobil kacepetan dhuwur, ndhukung nganti 250KM / H

Output video (CVBS video komposit) lan 2 output audio (output stereo trek pindho)

Format resolusi: 480i, 480p, 576p, 720p, 720i

Jembar pita frekuensi: 6, 7, 8MHz

Ndhukung telusuran otomatis, telusuran manual, fungsi telusuran cepet

Mendukung fungsi tampilan grafis (TELETEXT), fungsi navigasi program elektronik (EPG).

Sensitivitas panrima:-78dBm -20dBmV

Impedansi input: 75 Omega

Daya: DC 12V-1A

kanthi antena terpadu aktif lan antena pasif (opsional)

Fungsi manajemen program sing kuat: Bisa mbusak program sing ana saiki liwat menu manajemen program.

Setelan kaya program, Ngunci program, Urut klasifikasi program.

MENU OSD: ndhukung Cina, Inggris, Prancis, Jerman, Italia, Spanyol, Turki, Ceko, Yunani, Rusia, Slovak, Polandia, Vietnam.

 

Paket kalebu:

1 x TV tuner unit utama

2 x antena panrima TV Digital

1 x Kabel Daya

TV Tuner ATSC 07
TV Tuner ATSC 06

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk