Babagan Kita

Profil Perusahaan

SYGAV minangka perusahaan teknologi anyar lan dhuwur sing komprehensif khusus ing produksi Pamuter Multi-media Kendaraan kanthi Sistem Navigasi GPS lan Produk Audio & Video mobil liyane. Minangka pemasok Sistem tambah nilai Mobil profesional, SYGAV duwe tim sing apik sing fokus ing pangembangan & desain produk, kontrol kualitas & inspeksi lan operasi perusahaan. Thanks kanggo produk kualitas dhuwur lan layanan sampurna, SYGAV dadi supplier anjog ing industri iki sing gain liyane lan liyane pelanggan saka sak ndonya.

We are sincerely looking nerusake kanggo netepake long-term lan strategis hubungan koperasi karo sampeyan adhedhasar rumus "mutual keuntungan lan win-win bisnis". SYGAV, produsen lan distributor utama unit kepala Android aftermarket, pengin ngelingake pelanggan potensial babagan apa sing kudu digoleki nalika blanja kanggo salah sawijining barang kasebut. Ora kaget yen nganyarke kendaraan sampeyan bakal menehi sampeyan panggunaan lan kesenengan taun-taun. Salah siji sing paling gedhe kanggo rasa seneng murni yaiku unit sirah utawa stereo. Nalika kendaraan paling anyar dilengkapi barang-barang kasebut, bisa uga ora duwe kabeh fitur sing dikarepake.

Saiki, akeh wong sing nganggo ponsel Android pengin njupuk kauntungan saka fitur Android Auto sing anyar, sing ngidini fitur ponsel sing paling populer dipamerake menyang mobil, kayata muter musik saka telpon, navigasi GPS, lan nindakake. nelpon hands-free.

Sadurunge entuk stereo head unit anyar, elinga faktor kasebut:

Pira kamar ing dashboard sampeyan?

Mobil sing beda duwe setelan sing beda kanggo dashboard. Sing bisa nggawe milih unit sirah sing bener luwih angel. Sawetara mobil duwe apa sing diarani stereo DIN pindho, tegese ana rong slot stereo sing ditumpuk ing ndhuwur saben liyane. Mobil liyane duwe stereo DIN tunggal, sing kurang ruang. Penting kanggo ngerti endi kendaraan sampeyan sadurunge miwiti blanja.

Instalasi

Akeh fasilitas instalasi audio bakal sijine ing apa wae sing sampeyan tuku ing panggonane. Nanging, yen sampeyan tuku head unit utawa stereo online, sampeyan kudu mriksa apa toko bakal nginstal kanggo sampeyan. Sampeyan bisa uga nginstal dhewe nanging elinga yen elektronik ing mobil anyar rumit lan sampeyan bisa mlebu ing sirah.

Masalah sistem kendaraan:

Yen sampeyan njupuk stereo, sampeyan bisa mengaruhi sistem penting liyane, kayata kontrol iklim, kantong udara, lan weker mobil. Sampeyan kudu ngerti carane mobil bakal tumindak nalika njupuk metu stereo OEM.

Deleng lan aran

Yen sampeyan duwe mobil lawas, sampeyan bisa uga pengin njaga tampilan OEM ing dashboard sampeyan. Yen ngono, nindakake instalasi khusus utawa mbukak telpon Android kanthi kapisah bisa uga cerdas; unit sirah otomatis saka Android bisa njupuk akeh papan. Padha uga ora cocog karo tampilan lan aran saka kendaraan lawas. Ing kahanan liyane, sampeyan kudu mriksa manawa skema warna lan tampilan unit sirah cocog karo tampilan interior mobil sampeyan.

pangguna loropaken

Yen sampeyan arep nglampahi dhuwit ing stereo anyar utawa unit sirah, sampeyan bakal pengin duwe antarmuka sing pangguna-loropaken. Sampeyan kudu entuk unit sing dikarepake sing meh ora kudu didemek supaya bisa digunakake.

Saiki sampeyan ngerti luwih akeh babagan unit kepala lan stereo aftermarket, sampeyan kudu bisa nggawe keputusan tuku sing luwih apik.

Sertifikat

CE01-1
CE02-1
CE03-1
CE04-1
FCC01-1
FCC02-1