Radio stereo mobil Android SYGAV kanggo 2014-2017 Mitsubishi Lancer EVO X Ralliart karo Sistem Fosgate OEM Rockford 10.1 HD layar demek navigasi GPS nirkabel CarPlay WiFi Bluetooth 5.0

Katrangan singkat:

Sistem Operasi Android Murni 10.0
- Prosesor CPU: Rockchip RK3399 PX6 Hexa-inti
Dual Cortex-A72 @1.8GHz + Quad Cortex-A53 64-bit @1.5GHz
- RAM : SAMSUNG DDR3, 4GB
- ROM: Memori Flash, 64GB

Rega: USD $ 599.99

Detail Produk

Tag produk

product detail img-2

Apa perlu nggunakake Android kanggo navigasi DVD? Apa kaluwihan saka tradisional?

1. pandhu arah DVD, sistem kasedhiya WinCE lan Android loro seri. Navigator umum nggunakake sistem WinCE.

2. Navigasi sistem WinCE relatif profesional, lan platform banget diwasa. Akeh platform hardware navigasi profesional sing kerja sama kanthi rapet, kayata Yuanfeng.

3. Ing bidang navigasi seluler, kayata telpon pinter utawa komputer tablet, navigasi portabel adhedhasar platform Android uga umum.

4. Kauntungan saka Android yaiku nduweni dhukungan multimedia sing relatif lengkap. Aplikasi piranti lunak sing ndhukung saiki luwih trep tinimbang platform WinCE.

5. Nanging kanggo wong-wong sing nyedhiyani pandhu arah profesional, WinCE luwih diwasa lan profesional. Dhukungan sistem WinCE kanggo multimedia ora kalah.

6, rong domain pangembangan piranti lunak utama (perusahaan pangembangan WinCE yaiku Microsoft, perusahaan pangembangan Android yaiku Google) cukup ora bisa dipisahake.

7. Yen sampeyan milih produk WinCE camp, sampeyan kudu duwe paling versi 6.0 utawa luwih, yen sampeyan milih produk camp Android, sampeyan kudu paling versi 4.0, syarat minimal mainstream.

8. Ijo lan radishes duwe katresnan dhewe, milih miturut kabutuhan lan pilihan. WinCE kompatibel karo sistem Windows, lan Android kompatibel karo Linux.

9. Ing pandhu arah sistem Android, pangguna ora sengaja nginstal piranti lunak sing akeh banget, ngganggu saben liyane, lan gampang nemokake kegagalan piranti lunak. Ati-ati supaya sistem tetep resik.

10. WinCE nduweni syarat sing luwih murah babagan hardware navigator lan piranti lunak sing luwih murah, saengga bisa dadi navigasi siji-sijine lan relatif stabil. Luwih becik ngresiki kanthi asring.

honda5248B (2)
honda5248B (3)
honda5248B (4)
honda5248B (5)
honda5248B (6)
SYGAV Android car stereo radio for 2014-2017 Mitsubishi Lancer EVO X Ralliart with OEM Rockford Fosgate System 10.1_ HD touchscreen GPS navigation wireless CarPlay WiFi Bluetooth 5.0-1
honda5248B (7)
honda5248B (8)
honda5248B (9)
honda5248B (10)
honda5248B (11)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita