SYGAV 10.2″ radio stereo mobil Android kanggo 2013-2018 Toyota RAV4 / nirkabel CarPlay WiFi Bluetooth

Katrangan singkat:

Sistem Operasi Android Murni 10.0
- Prosesor CPU: Rockchip RK3399 PX6 Hexa-inti
   Dual Cortex-A72 @1.8GHz + Quad Cortex-A53 64-bit @1.5GHz
- RAM : SAMSUNG DDR3, 4GB 
- ROM: Memori Flash, 64GB

Rega: USD $ 551,99

Detail Produk

Tag produk

product detail img-1
product detail img-2

Apa sing apik babagan layar amba Android mobil? Sawetara pandhu arah seluler duwe

Kaluwihan pandhu arah seluler ora liya mung nganyari peta kanthi cepet, posisi sing akurat, lan navigasi profesional. Iki mesthi ora duwe daya kanggo pandhu arah mobil asli, nanging kanggo layar Android gedhe mobil, iku mung "sepele".

Sawise kabeh, iku layar gedhe saka sistem Android. AutoNavi Maps lan Baidu Maps sing asring digunakake ing pandhu arah seluler bisa gampang diinstal tanpa kangelan, lan mesthi padha duwe fitur sing padha nganyari peta cepet, posisi akurat, lan navigasi profesional minangka pandhu arah seluler.
Kajaba iku, minangka sistem Android, paling app ing pasar bisa diinstal ing bakal. Yen layar gedhe mobil sampeyan uga ndhukung 4G, mula nonton video lan ngobrol ing WeChat bakal bebas stres, lan perjalanan bakal luwih menarik.

Mesthi wae, amarga ana akeh APP sing bisa dimainake. Disaranake sampeyan milih versi 2G RAM sabisa nalika tuku mobil Android layar gedhe. Sawise kabeh, ukuran RAM duwe pengaruh gedhe ing kacepetan mesin, lan luwih apik tinimbang 1G. A sawetara atus dolar luwih RAM bisa nggawa pengalaman temen beda.

Kajaba iku, skalabilitas layar gedhe Android mobil luwih akeh tinimbang ponsel. Sawise kabeh, telpon seluler asing kanggo mobil. Saliyane ndhukung navigasi peta, nonton video, ngobrol ing WeChat lan fungsi liyane, telpon seluler uga ndhukung akeh antarmuka sing dilindhungi undhang-undhang, sing bisa nambah akeh konfigurasi praktis, kayata ngawasi tekanan ban, gambar Reversing, pemetaan ponsel, lsp. saka mobil kang Android layar gedhe temtu bakal nemen nambah pengalaman mobil.

honda5248B (2)
honda5248B (3)
honda5248B (4)
honda5248B (5)
honda5248B (6)
honda5248B (7)
honda5248B (8)
honda5248B (9)
honda5248B (10)
honda5248B (11)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita