SYGAV 10.2″ radio stereo mobil Android kanggo 2015-2019 Toyota Highlander / nirkabel CarPlay WiFi Bluetooth

Katrangan singkat:

Sistem Operasi Android Murni 10.0
- Prosesor CPU: Rockchip RK3399 PX6 Hexa-inti
   Dual Cortex-A72 @1.8GHz + Quad Cortex-A53 64-bit @1.5GHz
- RAM : SAMSUNG DDR3, 4GB 
- ROM: Memori Flash, 64GB

Rega: USD $ 529.99

Detail Produk

Tag produk

product detail img-1
product detail img-2

Syarat aplikasi kanggo mobil kabeh-ing-siji

Tampilan mobil tradisional biasane duwe masalah umum kayata fungsi sing winates, tampilan tunggal, resepsi sinyal jaringan sing ora apik, kualitas swara sing winates, rasio sinyal-kanggo-noise sing sithik, lan kinerja sing ora stabil sing nyebabake sistem navigasi sing ora sensitif. Sanajan ana akeh jinis tampilan mobil, pangguna tetep ora bisa ngindhari portabel. Gambar pandhu arah aman kanggo ndeleng, lan recorder nyopir mengaruhi kaendahan. Kepiye tampilan mobil bisa njamin stabilitas sinyal dhasar, sistem pandhu arah sing ora bisa diganggu, antarmuka tampilan sing jelas, lan kualitas swara sing apik, nanging uga instalasi sing apik, operasi sing trep, lan pengalaman cerdas sing luwih kuat? Adhedhasar kinerja sing luwih stabil, konfigurasi lan layanan sing disesuaikan. Mesin tutul industri kabeh-ing-siji bisa dadi pilihan sing luwih apik!

honda5248B (2)
honda5248B (3)
honda5248B (4)
honda5248B (5)
honda5248B (6)
honda5248B (7)
honda5248B (8)
honda5248B (9)
honda5248B (10)
honda5248B (11)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita