SYGAV 10.2″ radio stereo mobil Android kanggo 2006-2011 Honda Civic GPS navigasi CarPlay Android Auto WiFi Bluetooth

Katrangan singkat:

Sistem Operasi Android Murni 10.0
- Prosesor CPU: Rockchip RK3399 PX6 Hexa-inti
   Dual Cortex-A72 @1.8GHz + Quad Cortex-A53 64-bit @1.5GHz
- RAM : SAMSUNG DDR3, 4GB 
- ROM: Memori Flash, 64GB

Rega: USD $ 553,99

Detail Produk

Tag produk

product detail img-1
product detail img-2

Bentenipun antarane audio mobil lan pandhu arah video sistem Android lan Microsoft

Apa kaluwihan saka navigator sistem Android?

Kaping pisanan, sistem Android minangka platform sing mbukak. Kode mbukak ngidini vendor piranti lunak peripheral nyambung langsung menyang antarmuka piranti lunak inti, nggawe luwih hotspot lan biaya-efektif kanggo nulis akeh aplikasi adhedhasar sistem Android. Kanthi cara iki, ana akeh piranti lunak pihak katelu sing kerja sama karo periferal komputer Android utawa produk elektronik. Akeh piranti lunak sing disesuaikan bisa gampang diundhuh saka pasar Android, folder kacang polong lan platform piranti lunak liyane.

Kapindho, navigator biyen nggunakake sistem operasi WINDOWS CE, angel ngerteni fungsi nyambungake mobil menyang ponsel, WIFI, lan akses Internet 3G. Ing sawetara taun kepungkur, pangguna ora kuwat banget babagan fungsi iki. Ing rong taun kepungkur, popularitas smartphone Android , Lan akeh piranti lunak pihak katelu kanggo entuk fungsi terobosan liyane liwat Internet, supaya industri perlu mbukak ekosistem lunak gedhe saka sistem Android;

Katelu, pabrik navigator tradisional sadurungé uga ngenalaken fungsi printah kontrol swara, nanging printah kudu prasetel ing database pangenalan ing advance, kayata fungsi pandhu arah umum digunakake, nyoba kanggo nyimpen sawetara prentah liyane ing advance, kayata "mbukak. navigasi ", "Bukak peta", "Bukak GPS", yen ora ana panyimpenan, pemilik bakal ngomong "Bukak navigasi satelit", navigator ora bakal ngerti printah iki, nanging yen sampeyan ngakses latar mburi komputer maya liwat jaringan 3G, sembarang printah Voice bakal ngetik analisis data kacepetan dhuwur. Sembarang printah navigasi, kayata "Aku pengin GPS", uga bisa dileksanakake dening navigator Android.

Apa sampeyan kudu ngomong babagan fungsi kontrol swara utamane, amarga printah iki minangka owah-owahan fungsi revolusioner kanggo nyopir. Fungsi kontrol swara ora ketok ing wilayah liyane, nanging iku lingkungan relatif tertutup ing mobil, cocok kanggo printah cetha. Tumindak nyopir uga mbutuhake safety banget, mula nalika nyopir, perintah swara digunakake kanggo nyuda perhatian saka nyopir nalika proses nyopir lan ngganggu operasi navigator.

honda5248B (2)
honda5248B (3)
honda5248B (4)
honda5248B (5)
honda5248B (6)
honda5248B (7)
honda5248B (8)
honda5248B (9)
honda5248B (10)
honda5248B (11)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita