Sistem Monitor Tekanan Ban Mobil SYGAV Auto TPMS Sensor Eksternal utawa Internal Opsional

Katrangan singkat:

1. Monitor lan nampilake tekanan lan suhu ban ing wektu nyata.
2.Monitor voltase saka baterei sensor.
3. Langsung ngaktifake weker sing bisa dirungokake lan visual: tekanan rendah, tekanan dhuwur, suhu dhuwur, bocor cepet, baterei sensor kurang lan ora ana sinyal saka sensor.
4. Nampilake tekanan ing kpa, bar, psi

Rega: USD$

Detail Produk

Tag produk

Fitur:

1. Monitor lan nampilake tekanan lan suhu ban ing wektu nyata.

2.Monitor voltase saka baterei sensor.

3. Langsung ngaktifake weker sing bisa dirungokake lan visual: tekanan rendah, tekanan dhuwur, suhu dhuwur, bocor cepet, baterei sensor sithik lan ora ana sinyal saka sensor.

4. Nampilake tekanan ing kpa, bar, psi

5.Nampilake suhu ing ℃ utawa ℉.

6.Allows nyetel batesan kanggo tekanan rendah lan weker tekanan dhuwur.

7. Ndhukung pasangan sensor lan prosedur pertukaran posisi sensor kanggo nggampangake rotasi ban.

 

Lingkungan kerja

panrima

Suhu kerja:-20 ℃ ~ + 70 ℃

Suhu panyimpenan: -20 ℃ ~ + 80 ℃

Tegangan kerja: + 12 V

 

Sensor TPMS:

Suhu kerja: -400 ℃ ~ + 125 ℃ (sensor internal)/-20 ℃ ~ + 85 ℃ (sensor eksternal)

Suhu panyimpenan: -400 ℃ ~ + 125 ℃ (sensor internal)/-20 ℃ ~ + 105 ℃ (sensor eksternal)

04 TPMS
05 TPMS
07 TPMS SETTINGS
06 TPMS

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk