Kabar

  • Apa fungsi utama layar multimedia mobil?

    Apa fungsi utama layar multimedia mobil?Navigator mobil minangka sistem navigasi GPS on-board.Antena GPS sing dibangun bakal nampa informasi data sing dikirim paling ora 3 saka 24 satelit GPS ngubengi bumi.Digabungake karo peta elektronik sing disimpen ...
    Waca liyane
  • Cara nyambungake telpon Android menyang stereo mobil

    Umume kita seneng musik nalika nyopir, nanging radio ora mesthi muter musik sing pas.Kadhangkala pilihan sing jelas yaiku CD, nanging mesthine sampeyan bisa muter musik sing dipilih ing Android kanthi nyambungake stereo mobil.Sanalika sampeyan duwe papan sing aman kanggo menehi sinyal sistem audio mobil, sampeyan bisa ...
    Waca liyane
  • Apa mobil kudu insulasi swara?

    Gelem nindakake panyerepan kejut lan panyegelan lembaran logam mobil bisa dijaga miturut bahan panyerepan kejut, bisa nambah lingkungan instalasi sungu mobil, ndandani tekanan swara lan timbre audio mobil;, sing bisa nambah insulasi termal ...
    Waca liyane
  • 5 Faktor sing kudu ditimbang nalika tuku stereo mobil

    Sistem audio kendaraan mobil wiwit taun 1930-an ing ngendi wong biasa ngrungokake radio AM lan FM.Wiwit iku sistem audio wis berkembang lan diganti dadi luwih apik lan efisien.Apa sampeyan kudu tuku sistem stereo mobil, kepingin weruh faktor apa sing kudu ditimbang nalika tuku ...
    Waca liyane
  • Dhasar kanggo mangerteni unit sirah mobil lan sistem stereo

    Hiburan mobil wis dadi tumindak paling misuwur wiwit taun 1930-an.Kanthi pangembangan desain mobil sing beda-beda uga nyebabake pangembangan sistem hiburan mobil.Akeh sistem saiki bisa muter musik saka audio devises minangka kertu SD lan kabel USB saka mung ing mobil, iku ora apik tenan!Ov...
    Waca liyane
  • Head unit mobil android paling apik kanggo dipikir

    Unit sirah Android minangka alat sing kudu ana ing mobil sampeyan amarga menehi kompatibilitas otomatis Android, nganyarke pengalaman audio, uga nggawa radio satelit supaya sampeyan bisa nyambung karo akeh stasiun radio lan macem-macem dhaptar lagu musik.Sejatine head unit minangka pusat kontrol kanggo sampeyan ...
    Waca liyane
  • Keuntungan Nganyarke menyang Stereo Aftermarket

    September2021- Sampeyan bisa uga mikir kenapa perlu ngapikake unit Android Subaru STI nalika nyopir menyang kantor lan ngrungokake musik favorit.Sawise kabeh, unit kepala pabrikan sampurna bisa muter musik.Apa kekacoan karo soko sing bisa digunakake?Nanging, ana sawetara ...
    Waca liyane
  • Pandhuan Pamula kanggo Milih Unit Kepala Sampurna

    Sistem swara mobil sampeyan dikontrol dening unit kepala.Nanging, milih unit kepala bisa dadi tugas sing angel.Bisa uga larang regane, lan milih sing salah bisa duwe pengaruh negatif marang kualitas swara sistem kasebut.Yen sampeyan mikir nganyarke unit kepala lancer nanging ora ...
    Waca liyane
  • Sing Ndhuwur Sing Perlu Ditimbang Nalika Tuku Stereo Mobil

    Nganyarke audio mobil minangka cara sing apik kanggo nambah luwih akeh fitur lan antarmuka mobil sing luwih apik, lan kualitas swara sing luwih apik lan pengalaman nyopir sing luwih nyenengake.Amarga ana akeh pilihan stereo mobil Android sing bisa dipilih, keputusan iki ora gampang kaya sampeyan ...
    Waca liyane
  • Apa Stereo Mobil Paling Apik kanggo Jeep Wrangler lan Hyundai?

    Apa sampeyan ana ing pasar stereo mobil Android kanggo Jeep Wrangler?Akeh wong sing duwe smartphone kanggo Android pengin njupuk kauntungan saka Android Auto anyar.Sistem iki ngidini fitur telpon favorit sampeyan ana ing dashboard kendaraan sampeyan.Nalika sampeyan lagi blanja kanggo salah sawijining stereo iki ...
    Waca liyane
  • Napa Sampeyan Kudu Nganyarke Unit Kepala Stereo Mobil?

    Ana akeh alasan apik kanggo nambah unit sirah stereo ing kendaraan sampeyan.Nanging salah sawijining sing paling populer saiki yaiku milih unit kepala otomatis Android sing paling apik.Android Auto nduwe prentah swara, dadi luwih gampang navigasi, ngirim teks, nelpon, lsp. Kajaba iku, sampeyan ora butuh merek ...
    Waca liyane
  • Apa sing kudu digoleki ing Unit Kepala lan Stereo Android lan Hyundai

    SYGAV, produsen lan distributor utama head unit otomatis Android aftermarket lan stereo Hyundai Accent, pengin ngelingake pelanggan potensial apa sing kudu digoleki nalika blanja kanggo salah sawijining barang kasebut.Ora kaget yen upgrade ing kendaraan sampeyan bakal menehi sampeyan taun luwih ...
    Waca liyane