Sistem Monitor Tekanan Ban Mobil SYGAV TPMS kanthi Sensor Eksternal

Katrangan singkat:

1. Monitor lan nampilake tekanan lan suhu ban ing wektu nyata.
2.Monitor voltase saka baterei sensor.
3. Langsung ngaktifake weker sing bisa dirungokake lan visual: tekanan rendah, tekanan dhuwur, suhu dhuwur, bocor cepet, baterei sensor sithik lan ora ana sinyal saka sensor.
4. Nampilake tekanan ing kpa, bar, psi.
5.Nampilake suhu ing ℃.

Rega: USD$

Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi:

05 TPMS

1. Monitor lan nampilake tekanan lan suhu ban ing wektu nyata.

2.Monitor voltase saka baterei sensor.

3. Langsung ngaktifake weker sing bisa dirungokake lan visual: tekanan rendah, tekanan dhuwur, suhu dhuwur, bocor cepet, baterei sensor kurang lan ora ana sinyal saka sensor.

4. Nampilake tekanan ing kpa, bar, psi

5.Nampilake suhu ing ℃

6.Allows nyetel batesan kanggo tekanan rendah lan weker tekanan dhuwur.

7. Ndhukung pasangan sensor lan prosedur pertukaran posisi sensor kanggo nggampangake rotasi ban.

04 TPMS
01 TPMS

Lingkungan kerja

panrima

Suhu kerja:-20 ℃ ~ + 70 ℃

Suhu panyimpenan: -20 ℃ ~ + 80 ℃

Tegangan kerja: + 12 V

Sensor TPMS:

Suhu kerja: -400 ℃ ~ + 125 ℃ (sensor internal)/-20 ℃ ~ + 85 ℃ (sensor eksternal)

Suhu panyimpenan: -400 ℃ ~ + 125 ℃ (sensor internal)/-20 ℃ ~ + 105 ℃ (sensor eksternal)

06 TPMS
07 TPMS
TPMS 09
TPMS SETTINGS
TPMS

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk