Radio stereo mobil Android SYGAV kanggo 2008-2017 Mitsubishi Lancer EVO X Ralliart tanpa OEM Rockford Fosgate System 10.1 HD layar demek navigasi GPS nirkabel CarPlay Android Auto WiFi Bluetooth 5.0

Katrangan singkat:

Parameter produk
Sistem Operasi Android Murni 10.0
- Prosesor CPU: Rockchip RK3399 PX6 Hexa-inti
Dual Cortex-A72 @1.8GHz + Quad Cortex-A53 64-bit @1.5GHz
- RAM : SAMSUNG DDR3, 4GB
- ROM: Memori Flash, 64GB

Rega: USD $ 539.99

Detail Produk

Tag produk

product detail img-1
product detail img-2

Radio stereo mobil SYGAV Android kanggo 2008-2017 Mitsubishi Lancer EVO X Ralliart tanpa OEM Rockford Fosgate System 10.1 HD layar demek GPS navigasi nirkabel CarPlay Android Auto WiFi Bluetooth 5.0, Solusi kita diakoni sacara luas lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing terus-terusan. .

IOS Certificate China Car DVD, Android Car DVD Player, Kita nawakake kualitas apik nanging rega murah lan layanan sing paling apik. Sugeng rawuh kanggo ngirim conto lan dering warna kanggo kita .Kita bakal ngasilake barang miturut panyuwunan sampeyan. Yen kasengsem ing sembarang barang kita kurban sampeyan, elinga kanggo aran gratis kanggo hubungi kita langsung dening mail, fax, telpon utawa internet. Kita wis teka ing kene kanggo mangsuli pitakon sampeyan wiwit Senin nganti Setu lan ngarepake kerja sama karo sampeyan.

honda5248B (2)
honda5248B (3)
honda5248B (4)
honda5248B (5)
honda5248B (6)
honda5248B (7)
honda5248B (8)
honda5248B (9)
honda5248B (10)
honda5248B (11)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita