SYGAV 10.2″ radio stereo mobil Android kanggo 2008-2014 Toyota Highlander tanpa Navigasi Pabrik tanpa OEM JBL amp/wireless CarPlay WiFi Bluetooth

Katrangan singkat:

Sistem Operasi Android Murni 10.0
- Prosesor CPU: Rockchip RK3399 PX6 Hexa-inti
   Dual Cortex-A72 @1.8GHz + Quad Cortex-A53 64-bit @1.5GHz
- RAM : SAMSUNG DDR3, 4GB 
- ROM: Memori Flash, 64GB

Rega: USD $ 549.99

Detail Produk

Tag produk

product detail img-1
product detail img-2

Sistem navigasi mobil yaiku sistem navigasi GPS mobil bai. Antena GPS sing dibangun bakal nampa data saka paling ora 3 saka 24 satelit GPS sing ngubengi bumi, digabungake karo peta elektronik sing disimpen ing navigator mobil, liwat GPS Koordinat posisi sing ditemtokake dening sinyal satelit cocog karo iki, lan posisi akurat mobil ing peta elektronik ditemtokake. Iki minangka fungsi posisi sing biasa.

Ing basis saka posisi, bisa nyedhiyani rute driving paling apik, kahanan dalan ahead lan stasiun gas paling cedhak, restaurant, hotel lan informasi liyane liwat tampilan multifungsi. Yen, sayangé, sinyal GPS diselani lan sampeyan kesasar, aja kuwatir, GPS wis ngrekam rute nyopir sampeyan, lan sampeyan isih bisa bali kanthi cara sing padha. Mesthine, fungsi kasebut ora bisa dipisahake saka piranti lunak peta sing wis disusun luwih dhisik.

Cara instalasi:

Bukak pandhu arah mobil, temokake manajer file, klik kanggo mbukak manajer file, ketik manajer file, klik piranti USB lokal, ketik piranti, pilih piranti lunak sing bakal diinstal, lan klik piranti lunak sing diinstal.

Klik paket instalasi sing pengin diinstal, klik pesen pituduh, klik Instal, instalasi ditampilake, ngenteni instalasi sukses, lan pungkasane klik homepage layar navigasi mobil kanggo nemokake piranti lunak sing mentas diinstal lan mbukak.

honda5248B (2)
honda5248B (3)
honda5248B (4)
honda5248B (5)
honda5248B (6)
honda5248B (7)
honda5248B (8)
honda5248B (9)
honda5248B (10)
honda5248B (11)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita