Eksternal Eropa DAB + Radio Antena kanggo SYGAV Android Car Radio Stereo

Katrangan singkat:

Cathetan: Antena Radio DAB Eksternal iki mung mathuk kanggo Negara-negara Eropa.
Lan mung bisa nggarap unit kepala android merek SYGAV.

Rega: USD$

Detail Produk

Tag produk

Cathetan: Antena Radio DAB Eksternal iki mung mathuk kanggo Negara-negara Eropa.

Lan mung bisa nggarap unit kepala android merek SYGAV.

Link download APLIKASI (S1.36): https://drive.google.com/file/d/1gKDYWlSDxMKorEvcCMvLMZhspnIuG6-I/view?usp=sharing

DAB+ APP

DAB + APLIKASI

DAB+ UI

DAB + UI

Fitur:

DAB/DAB+panrima

Antarmuka khusus sing kompatibel karo unit Android mobil SYGAV.

Rentang frekuensi pita DAB: 174.0 MHZ-239.0 MHZ

Ndhukung telusuran lokal otomatis.

Mendukung fungsi RDS.

Ndhukung DLS (Layanan Label Dinamis) lan SS (Layanan Geser) ing saluran DAB lan DAB+.

Dhukungan dhaptar saluran.

tampilan kekuatan sinyal.

Antena omni-directional (panjang kabel 2.5m)

Deskripsi Produk:

Piranti kasebut dikembangake kanggo panrima siaran audio digital kanggo aplikasi ing saindenging jagad. Kasetyan sing dhuwur, daya kurang lan kualitas RF stabil kanthi fungsi nambah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk