Apple CarPlay utawa dongle USB eksternal Android Auto kanggo unit sirah mobil Android

Katrangan singkat:

1) Operasi Layar Tertutup: sampeyan bisa ngoperasikake mobil Android ora ketompo layar iPhone apa lampu ing.
2) Kontrol bidirectional: ora preduli sampeyan ngontrol mobil Android utawa iPhone, padha duwe efek sing padha.
3) Kontrol setir mobil asli.
4) Kontrol layar tutul mobil asli.

Rega: USD$

Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi:

1) Operasi Layar Tertutup: sampeyan bisa ngoperasikake mobil Android ora ketompo layar iPhone apa lampu ing.

2) Kontrol bidirectional: ora preduli sampeyan ngontrol mobil Android utawa iPhone, padha duwe efek sing padha.

car play usb dobgle 02

3) Kontrol setir mobil asli

4) Kontrol layar tutul mobil asli

5) Kontrol swara Siri

6) Posisi Driver: Ngiwa / Kanan

7) Ngundhuh & Instal APLIKASI: Autoplay (https://drive.google.com/open?id=16tBAPHqI6VqcEsgnhEijWzTt1h5cnt75)

8) Basa Carplay: miturut basa telpon

9) Basa APP: Cina / Inggris

Cathetan:

Mung ndhukung iPhone 5 utawa ndhuwur

Mung ndhukung sistem Android Mobil 4.4.2 utawa ndhuwur

Packing kalebu:

1 x USB Carplay Dongle

carplay-usb-dobgle-03
carplay usb dobgle 04

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk