SYGAV Bluetooth OBD2 Scanner Nirkabel 12Jenis kanggo PC Torsi Android

Katrangan singkat:

1. Bisa karo kabeh OBD-II kendaraan cecek.
2. Nirkabel (Bluetooth) 5 ~ 10 meter.
3.Software klebu kanggo Palm, PDA, Mobile.
4.Software klebu kanggo Windows PC.
5.Software klebu kanggo Windows Smartphone.

Rega: USD$

Detail Produk

Tag produk

Link download aplikasi Torque:

https://drive.google.com/file/d/12eOHRo5YUfkg6q0pXs-3fCUdAS0qtptv/view?usp=sharing

Fitur:

OBD SCAN minangka alat scan nirkabel sing mentas dikembangake. Ndhukung kabeh protokol OBD-II

1. Otomatis

2. SAE J1850 PWM(41.6Kbaud)

3. SAE J1850 VPW(10.4Kbaud)

4.ISO9141-2(5 baud init,10.4Kbaud)

5.ISO14230-4 KWP(5 baud init,10.4 Kbaud)

6.ISO14230-4 KWP (init cepet, 10.4 Kbaud)

7. ISO15765-4 BISA (ID 11bit, 500 Kbaud)

8. ISO15765-4 BISA (ID 29bit, 500 Kbaud)

9.ISO15765-4 BISA (ID 11bit, 250 Kbaud)

10.ISO15765-4 BISA (ID 29bit, 250 Kbaud)

A)SAE J1939 CAN(29bit ID,250*Kbaud)

B) USER1 CAN(11*bit ID,125*Kbaud)

C) USER2 BISA (11 * bit ID, 50 * kbaud)

* Setelan standar (bisa diatur pangguna) 

1. Bisa karo kabeh OBD-II kendaraan cecek

2. Nirkabel (Bluetooth) 5 ~ 10 meter

3.Software klebu kanggo Palm, PDA, Mobile

4.Software klebu kanggo Windows PC

5.Software klebu kanggo Windows Smartphone

Fungsi:

1. Waca kode masalah diagnostik, umum lan khusus pabrikan, lan tampilake maknane (luwih saka 3000 definisi kode umum ing database).

2. Mbusak kode masalah lan mateni MIL (lampu "Check Engine")

3.Tampilake data sensor saiki, kalebu:

4. Engine RPM

5. Diwilang Nilai Beban

6. Suhu Coolant

7. Status Sistem Bahan Bakar

8. Kacepetan Kendaraan

9. Trim Bahan Bakar Jangka Pendek

10. Trim Bahan Bakar Jangka Panjang

11. Tekanan Intake Manifold

12. Wektu Advance

13. Suhu Udara Intake

14. Laju Aliran Udara

15. Posisi Throttle Absolute

16. Tegangan sensor oksigen / trim bahan bakar jangka pendek sing gegandhengan

17. Status Sistem Bahan Bakar

18. Tekanan Bahan Bakar

19. Akeh liyane...

Paket kalebu:

1 x Mini ELM327 Bluetooth OBD2 Alat Scanner

1 x CD driver


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk