Dhasar kanggo mangerteni unit sirah mobil lan sistem stereo

Hiburan mobil wis dadi tumindak paling misuwur wiwit taun 1930-an.Kanthi pangembangan desain mobil sing beda-beda uga nyebabake pangembangan sistem hiburan mobil.Akeh sistem saiki bisa muter musik saka audio devises minangka kertu SD lan kabel USB saka mung ing mobil, iku ora apik tenan!Pilihan sistem stereo lan unit sirah sing akeh banget bisa nggawe wong bingung.PriksaUnit stereo Honda Civicsing kita duwe.Ngerteni apa sing paling apik kanggo mobil sampeyan bisa nylametake sampeyan.

Unit sirah adhedhasar Android dadi populer dina iki, karo sawetara katon kaya unit sirah layar tutul larang lan sawetara unit sirah prasaja lan mirah.Sadurunge kita nerusake yen sampeyan nggoleki unit kepala mriksaUnit android Subaru WRX STising kita duwe lan seneng layanan telas kita.Duwe mobil Android minangka cara paling apik kanggo nyambungake piranti Android menyang head unit Subaru.Kepiye cara kerja unit Android?Aplikasi Android otomatis dianggo kanthi ngowahi tampilan unit sirah mobil dadi versi modifikasi layar telpon sing ngidini sampeyan muter musik lan nindakake perkara telpon liyane tanpa ndeleng telpon.Yagene padha populer?Jawaban sing paling apik kanggo iku prasaja, padha kompatibel karo piranti Android apa wae.

Nalika ana alesan apik tenan kanggo popularitas sawijining, Unit Android duwe sistem pandhu arah apik tenan.Sistem navigasi duwe GPS sing dibangun sing bisa dipercaya lan kompatibel karo peta google android kanthi printah swara sing luar biasa liwat asisten google, sing bisa nulungi sampeyan nalika navigasi dadi alat sing apik tenan.

Sawise ngerti unit sirah mobil lan sistem stereo, priksaunit stereo civicsing kita tawakake lan tuku.Care kudu dipraktikake kanggo ndawakake panggunaan unit sirah.Aja ngilangi mobil sampeyan, ora ana sing mateni speaker lan amplifier tinimbang distorsi, priksa manawa sampeyan mriksa sambungan daya kanggo unit sirah lan pungkasane nglindhungi speaker sampeyan kanthi nambah casing ekstra kanggo nyegah dampak langsung.Nglakokake pancegahan kasebut kanthi ndawakake panggunaan unit sirah lan sistem stereo mobil.


Wektu kirim: Nov-16-2021